Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit:

Link webshop
Cokon

Voor bedrijven en hr-afdelingen

[:swvar:text:376:]

Start-ups lanceren

Je start een nieuw bedrijf. Iedereen jong, hip en gemotiveerd. Maar is het team wel goed op elkaar ingespeeld om sterk samen te werken en vlot te communiceren? Hoe ‘flip’ je elkaars ‘flaws’? Hoe zet je dankzij de profielen de juiste persoon in voor specifieke doelstellingen? En als er nieuwe medewerkers komen, hoe weet je dan dat ze complementair aan je team zijn? Cokon geeft je een vliegende start.

[:swvar:text:376:]

Als team beter samenwerken en communiceren

Team samenstellen? Van bij de start zijn de profileringen waardevol. Aan de hand van VIP24 stelt Cokon voor elk teamlid een persoonlijke ID op. Daarna houden we een workshop: welke verschillende profielen zitten in ons team, op welke eenvoudige triggers reageren we en hoe? We leren niet alleen elkaars 'persoonlijke' taal spreken en constructief met elkaar omgaan. We zetten ook op elkaars sterktes in en ontdekken zowel energiegevers als -vreters. Cokon maakt je team hechter dan secondelijm dat zou kunnen.

[:swvar:text:376:]

Rekrutering

Je wil een nieuwe medewerker aanwerven of je wil een team samenstellen. Wie is die persoon – los van haar of zijn competenties? Dankzij VIP24 weet je duidelijk waar je aan toe bent. Het stelt je in staat de juiste medewerker te selecteren en de karakters van je team op elkaar af te stemmen. Cokon verhoogt de succeskansen van je rekrutering.

Ook voor jou?

Cokon gebruikt VIP24 voor 1-op-1 coaching, in bedrijven, voor hr-afdelingen en in samenwerkingen met therapeuten.

Chloé Passenier

Coach in individuele & team ontwikkeling

chloe@cokon-coaching.be

+32 476 98 51 78