Cokon

Wie is Cokon?

Mensen & teams sterker maken, ze inzetten voor opdrachten die hun als gegoten zitten, iedereen in het team beter laten comminceren & samenwerken zodat je een ijzersterk team hebt.
Daar sta ik voor.

Ik geloof sterk in een afstemming van je eigen waarden en die van het bedrijf, een match tussen persoonlijke waarden en bedrijfscultuur. Want als je werkt zoals je écht bent, dan zet je de beste resultaten neer – zowel voor jou als voor het bedrijf.

Enkele tientallen jaren in de retailsector leverden me de nodige ervaring op. Van een klein, hecht team in één winkel, tot een nationale groep van 300 verkopers – ik stuur ze enthousiast aan. Op mijn eigen motiverende manier til ik mensen naar een hoger niveau. Dat zit me in het bloed en ik ben daar goed in – al zeg ik het zelf .😉

Tot er iets gebeurde. Ik kwam in contact met het Noorse profileringssysteem VIP24. Niet zomaar de nieuwste rage in hr-land. Maar wel een methode die al jaren in Noorwegen wordt toegepast – zowel in het onderwijs als in het beroepsleven. En waardoor mensen eindelijk duidelijk én bruikbaar advies krijgen om écht werk te maken van hun toekomst.

Toen ik VIP24 onder de knie had, wist ik meteen: “Dit is hét moment om een volgende stap te zetten.”

Die stap leidde naar coaching van individuele personen, naar samenstellen van teams voor bedrijven en hr-afdelingen, naar samen met therapeuten mensen een nieuw professioneel doel geven in hun leven.

En, hoe gaat het ondertussen met jou?
De eerste dag van je nieuwe leven start nu. Maak kennis met mij, benut de kracht van Cokon.
Chloé Passenier
Chloé Passenier

Coach in individuele & team ontwikkeling

chloe@cokon-coaching.be

+32 476 98 51 78